All about energy...

 

Energetische Ontspanningsmassage

Tijdens de Energetische Ontspanningsmassage zal er, naast het gebruik van Holistische methoden, intuïtief en vanuit het hart gemasseerd worden. Dit levert vaak inzichten op over wat je lichaam je probeert te vertellen. Hieruit krijg je een beter beeld naar welke signalen je kunt luisteren en hoe je voor jezelf kunt zorgen. De ontspannende massage kan zowel lichamelijke als emotionele processen op gang brengen. Deze massage is ook zeer geschikt bij Burn-out, Depressie, Fibromyalgie of Hoogsensitiviteit. 

 

Liefdevolle aanraking met aandacht voor lichaam en geest. Ook kan je hierdoor op energetisch niveau oude pijn en emoties los gaan laten. Bij deze massage worden verschillende Holistische massage technieken toegepast. Er worden verbindingen gemaakt tussen verschillende delen van het lichaam, zodat alles weer als een geheel wordt ervaren. 

 

Tijdens deze massage kan gebruik gemaakt worden van de Infrarooddeken.

 

HSP Massage / Ontprikkelsessie

De HSP Ontprikkelsessie bestaat uit een speciale massage die gericht is op Hoogsensitiviteit.  Als HSP ben je je zeer bewust van je omgeving, je eigen denken, voelen en handelen. Hierdoor raak je zowel geestelijk als fysiek snel overprikkeld en oververmoeid. Vaak ben je slechter gegrond omdat je aandacht snel bij de ander is. Hierdoor verlies je makkelijk het contact met je lichaam. Omdat HSP's slecht geaard zijn hebben ze de neiging om te vervloeien met hun omgeving. Een lichaams - en voetmassage helpt om weer te voelen wat er in je eigen lichaam en energieveld leeft. Het krijgen van een massage op regelmatige basis zorgt dus voor meer bewustwording en ontspanning van het lichaam. Voor HSP's een geweldige therapie om tot jezelf te komen en je ontdoen van overprikkeling.

 

Chakra- en Meridiaanmassage

Jouw energiesysteem beter in balans.

De chakra's maken samen met ons energieveld deel uit van ons energiesysteem. Het zijn energiecentra die bij het lichaam horen, ieder met hun eigen energie en functie.

Door deze massage wordt de energie in meridianen (energiebanen) en chakra's weer in evenwicht gebracht. Bevrijd van vastzittende emoties en energetische blokkades. Dit heeft een positieve invloed op zowel lichaam als geest.

Na afloop voel je je heerlijk ontspannen en ben jij je weer helemaal bewust van jouw lichaam, waardoor je weer goed gegrond bent.