• Stress & Spanning
  • Hoogsensitiviteit
  • Trauma
  • Burn-out
  • Seksuele problemen

Trauma healing

Kom los van vastzittend trauma door middel van lichaamswerk. 

 

Transformational cupping

 

Cupping heeft een transformerende werking doordat (emotionele) afvalstoffen uit het bindweefsel wordt gehaald. Een Transformational Cupping behandeling werkt tot in diepere lagen van ons bindweefsel, maar zeker ook op energetisch niveau, omdat gecupt word op Reflexzones en Energiebanen. Hierdoor worden vastzittende en opgeslagen emoties losgemaakt, zodat ze losgelaten kunnen worden.

Deze sessies worden in pakketvorm aangeboden, omdat klachten en problemen waar jij op dit moment tegenaan loopt, niet in 1 dag zijn ontstaan. Daarom kan je dit niet in 1x oplossen. Gelukkig zijn er technieken die snel en effectief werken waardoor je direct veranderingen ervaart! Verandering heeft tijd nodig, je voelt je tenslotte niet iedere dag hetzelfde. Gun jezelf de tijd om te kunnen en mogen groeien! 

Veelgestelde vraag: Ik zie foto's met rode bloeduitstortingen na Cupping. Is dit erg pijnlijk?

 

Het antwoord is Nee, de roodheid trekt na een paar dagen vanzelf weg. De kleur van de rode plekken zeggen iets over de doorbloeding en hoelang de afvalstoffen al in het lichaam zitten. Oud zeer toont zich donker paars tot zelfs zwart. 

 

energetische ontspanningsmassage

 

Bij een energetische massage wordt enerzijds gewerkt op energiepunten en meridianen in het lichaam en anderzijds met de overdracht van universele energie . Hierdoor worden blokkades opgeheven en het zelfgenezend vermogen van het lichaam geactiveerd waardoor de natuurlijke energiestromingen in het lichaam weer in balans komt.

De universele (levens)energie is altijd in ons lichaam aanwezig en dient steeds in evenwicht te zijn. Wanneer dit niet het geval is kan dit leiden tot mentale (angst, piekeren, stress) maar ook fysieke klachten, die meestal een rechtstreeks gevolg zijn van de mentale disbalans. Een klacht of ziekte geeft aan dat de balans in het lichaam verstoord is en een massage is erop gericht om het evenwicht op alle niveaus te herstellen

Deze ontspanningsmassage is geschikt voor iedereen, maar in het bijzonder bij Hoogsensitiviteit, groot of klein trauma, vastzittende emoties of Burn-outklachten.

Na afloop ben jij je weer helemaal bewust van jouw lichaam en heb je weer nieuwe inzichten gekregen. Door jouw lichaam weer te voelen lukt het jou beter te aarden. Dit zorgt ervoor dat je aandacht meer gericht is in het hier en nu.