• Stress & Spanning
  • Hoogsensitiviteit
  • Trauma
  • Burn-out
  • Seksuele problemen

Acces bars


Access Bars® is een mooie manier om overtollige gedachten, blokkades, emoties, oordelen en conclusies los te laten. Je krijgt als het ware een reset van je lichaam.


Tijdens een sessie lig je comfortabel op de behandeltafel en raak ik 32 punten op je hoofd aan. Door deze aanrakingen zal er energie gaan stromen en overtollige ballast losgelaten worden. Op die manier zal er rust en ruimte in je hoofd en lichaam ontstaan.

Neuroloog en Neurowetenschapper Dr. Jeffrey L. Fannin heeft onderzoek verricht en toont daarbij aan dat een behandeling een heilzame werking heeft op de thalamus. Een belangrijk gebied in de hersenen die de meest binnenkomende zintuiglijke prikkeling verwerkt.

Wetenschap wijst uit dat de vorm van je cellen meer ovaal wordt als ze beïnvloed worden door gedachten, gevoelens en emoties, wat de eerste stap is naar ongemak of ziekte. Tijdens en na een behandeling nemen de cellen weer hun natuurlijke bolvorm aan wat fysiek en mentaal je gezondheid beïnvloed. Door je BARS te laten nalopen verander je daadwerkelijk je mogelijkheden.

Een sessie zal rond een uur tot anderhalf uur duren. Dat hangt er maar net van af wat je lichaam op dat moment nodig heeft.

Op zijn minst zal je je na deze sessie ontspannen en rustig voelen, alsof je een massage hebt gehad. In het beste geval verandert je leven ten goede.