Heb je een leuk huis waar je helemaal ontspannen jezelf kan zijn?

Waar je creativiteit boven komt borrelen, waar je liefde kan geven en ontvangen? 

 

Yes?

Dan zit je goed in je vel en in je huis!

 

No?

Dan ben je hier om dit te veranderen! Ik help jou graag om meer in verbinding te komen met jezelf en jouw huis door persoonlijk Feng Shui advies.

 

Heb je er ooit bij stilgestaan dat je huis iets zegt over wie jij bent? Je huis laat zien wie jij bent, op dit moment. Jij vormt jouw omgeving en jouw omgeving vormt jou. Door die wisselwerking ontstaat bezieling. Een bezield huis is prachtig om in te leven. Slaap je onrustig of lukt het niet je te ontspannen en op te laden in je eigen huis? Heb je moeite met concentreren op je werkplek? Dan kan een kleine verandering volgens Feng Shui een groot verschil maken. Met Feng Shui houden we rekening met de energiestroom in je huis en de balans van elementen die nodig zijn om je goed te voelen en ontspannen op te kunnen laden.

 

Lees vooral even verder als

- Een holistische kijk op jezelf en je leefomgeving je aanspreekt

- Je op zoek bent naar meer balans in je leven

- De filosofie van Feng Shui ook jouw interesse heeft

 

Ben jij wel eens een huiskamer binnengestapt, waar je je direct op je gemak voelde? Een ruimte waar je tot rust kwam en waarin alles klopte. Grote kans dat de omgeving van de huiskamer overeenkomt met de filosofie van de Feng Shui, namelijk over hoe jouw gevoel en geluk wordt beïnvloed door je omgeving.

 

Wat is Feng Shui?

Feng Shui is een filosofie, die 3000 jaar geleden is ontstaan. De letterlijke betekenis van ‘Feng’ is wind en van ‘Shui’ water. In de Chinese cultuur worden deze twee elementen altijd verbonden met gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk. Feng Shui staat dus voor gezondheid, harmonie en geluk. Een slechte Feng Shui (de donkere, muffe kamer) betekent dat er sprake is van problemen in het liefdesleven, een slechte gezondheid en veel pech. 

 

ls er sprake van een goede Feng Shui (de lichte, frisse kamer), dan staat dit voor gezondheid, harmonie en geluk. Een donkere, sombere ruimte heeft een grote invloed heeft ons humeur en ook op ons geluk. Dit ligt voor de hand. Maar andersom werkt het ook: een goed ingerichte, lichte ruimte geeft ons, als persoon, een zetje naar welzijn en geluk. Je kan dus je leefomgeving dusdanig aanpassen dat er een harmonie en een evenwicht ontstaat. 

 

Jouw huis inrichten volgens Feng Shui betekent niet dat je van inrichtingsstijl moet veranderen. Kleine aanpassingen in jouw inrichting kunnen al een groot verschil maken. Het maakt namelijk uit waar en hoe jouw bank staat in je woonkamer en de positie van je bed.

 

Ben  jij Hoogsensitief en gevoelig voor sfeer in huis en op je werkplek? Misschien voel je je altijd moe als je in die ene stoel zit of slaap je slecht. In mijn praktijk ontmoet ik veel mensen die overprikkeld zijn en zelfs moeite hebben om in hun eigen huis te ontspannen en op te laden. We denken vaak dat we geen invloed hebben op onze werkplek, maar kleine veranderingen die niemand opmerkt, kunnen voor jou van groot belang zijn. Als jij op een positieve, energieke plek zit kan je je beter concentreren en kost de inspanning jouw minder energie.

 

Jouw huis, een plek om op te laden!

Ik kijk graag met jou mee hoe je je huis zo inricht, dat het de stroom van Chi in de woning kan stimuleren, verbeteren en soms zelfs kunt aanvullen. Het is goed om te kijken naar het gebruik van geluiden, planten en kleuren, met ieder hun individuele eigenschappen, die passen bij de ruimte. 

 

Ik help jou in 3 simpele stappen naar een positief en helend huis!

 

Creeer rust en positieve energie in jouw huis met mijn unieke 'HSP-Proof' online training: Hoogsensitief wonen

 

In mijn online training Hoogsensitief Wonen neem ik jou stap voor stap mee om van jouw huis een veilige en energieke plek te maken, waarin jij makkelijk kan ontprikkelen en opladen. 

Jouw huis, jouw plek in 3 simpele stappen 

  • De eerste stap is het creëren van ruimte en overzicht door te ontspullen. Ik begeleid je tijdens dit opruimproces en adviseer je over de eindbestemming van spullen waar je afscheid van hebt genomen.
  • De meest belangrijke en makkelijk toe te passen regels volgens Feng Shui op een rij. Jij hoeft dus geen 10 boeken meer te lezen!
  • Herindelen of eenvoudige aanpassingen van de inrichting volgens de Feng Shui methode voor een fijnere flow in huis.
  • Heel veel extra tips en weetjes om overprikkeling te voorkomen.
  • Hoe je jouw energie hoog houd als andere mensen in jouw huis komen. Dit kan bezoek zijn, maar ook gezinsleden.

Gratis thuispakketje

  • Je ontvangt een heerlijk DIY pakket met instructies en tips om jouw huis energetisch te reinigen.

Q & A  sessie

  •  1 - op - 1  online sessie waarin jij al jouw vragen kan stellen en ik met je mee kan denken!