• Stress & Spanning
  • Hoogsensitiviteit
  • Trauma
  • Burn-out
  • Seksuele problemen

Heb je een leuk huis waar je helemaal ontspannen jezelf kan zijn?

Waar je creativiteit boven komt borrelen, waar je liefde kan geven en ontvangen? 

 

Yes?

Dan zit je goed in je vel en in je huis!

 

No?

Dan ben je hier om dit te veranderen! Ik help jou graag om meer in verbinding te komen met jezelf en jouw huis door persoonlijk Feng Shui advies.

 

Heb je er ooit bij stilgestaan dat je huis iets zegt over wie jij bent? Je huis laat zien wie jij bent, op dit moment. Jij vormt jouw omgeving en jouw omgeving vormt jou. Door die wisselwerking ontstaat bezieling. Een bezield huis is prachtig om in te leven.

 

Lees vooral even verder als

- Een holistische kijk op jezelf en je leefomgeving je aanspreekt

- Je op zoek bent naar meer balans in je leven

- De filosofie van Feng Shui ook jouw interesse heeft

 

Bent jij wel eens een huiskamer binnengestapt, waar je je direct op je gemak voelde? Een ruimte waar je tot rust kwam en waarin alles klopte. Grote kans dat de omgeving van de huiskamer overeenkomt met de filosofie van de Feng Shui. De filosofie van de Feng Shui gaat namelijk over hoe uw gevoel en geluk wordt beïnvloed door de omgeving.

 

Wat is Feng Shui?

Feng Shui is een filosofie, die 3000 jaar geleden is ontstaan. Deze filosofie gaat over hoe iemand in zijn leefomgeving het gevoel van geluk kan beïnvloeden. Het heeft dus te maken met de relatie tussen de leefomgeving en de mens zelf. Feng Shui is gericht op een harmonisch geheel met natuurlijke, organische vormen gebaseerd op een evenwicht van energie. De letterlijke betekenis van ‘Feng’ is wind en van ‘Shui’ water. In de Chinese cultuur worden deze twee elementen altijd verbonden met gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk. Feng Shui staat dus voor gezondheid, harmonie en geluk. Een slechte Feng Shui (de donkere, muffe kamer) betekent dat er sprake is van problemen in het liefdesleven, een slechte gezondheid en veel pech. 

 

ls er sprake van een goede Feng Shui (de lichte, frisse kamer), dan staat dit voor gezondheid, harmonie en geluk. Een donkere, sombere ruimte heeft een grote invloed heeft ons humeur en ook op ons geluk. Dit ligt voor de hand. Maar andersom werkt het ook: een goed ingerichte, lichte ruimte geeft ons, als persoon, een zetje naar welzijn en geluk. Je kan dus je leefomgeving dusdanig aanpassen dat er een harmonie en een evenwicht ontstaat. 

 

Jouw huis inrichten volgens Feng Shui betekent niet dat je van inrichtingsstijl moet veranderen. Kleine aanpassingen in jouw inrichting kunnen al een groot verschil maken. Het maakt namelijk uit waar en hoe jouw bank staat in je woonkamer en de positie van je bed.

 

Ben  jij Hoogsensitief en gevoelig voor sfeer in huis en op je werkplek? Misschien voel je je altijd moe als je in die ene stoel zit of slaap je slecht. In mijn praktijk ontmoet ik veel mensen die overprikkeld zijn en zelfs moeite hebben om in hun eigen huis te ontspannen en op te laden. We denken vaak dat we geen invloed hebben op onze werkplek, maar kleine veranderingen die niemand opmerkt, kunnen voor jou van groot belang zijn. Als jij op een positieve, energieke plek zit kan je je beter concentreren en kost de inspanning jouw minder energie.

 

Wil jij een energetisch schoon huis?

Ik kijk graag met jou mee hoe je je huis zo inricht, dat het de stroom van Chi in de woning kan stimuleren, verbeteren en soms zelfs kunt aanvullen. Het is goed om te kijken naar het gebruik van geluiden, planten en kleuren, met ieder hun individuele eigenschappen, die passen bij de ruimte. 

 

De eerste stap naar een positief en helend huis is opruimen!

 

stap 1: Online sessie 

Tijdens deze eerste sessie leer ik jou en je huis nog beter kennen, geef jij mij een virtuele rondleiding door jouw huis en luister ik graag naar jouw wensen. Aan de hand hiervan maak ik een Feng Shui adviesplan.

 

Stap 2: Praktisch aan de slag

  • We creëren ruimte en overzicht door te ontspullen. Ik begeleid je tijdens het opruimproces zodat alles een vaste en fijne plek heeft. En adviseer je over de eindbestemming van spullen waar je afscheid van hebt genomen.
  • We herindelen de inrichting volgens de Feng Shui methode voor een fijnere flow in huis.
  • Afsluitend zuiver ik de ruimte van jouw keuze en als optie een algehele energetische huisreiniging.
  • Na enkele weken neem ik nog een keertje contact met je op voor vragen en eventuele aanpassingen.