• Stress & Spanning
  • Hoogsensitiviteit
  • Trauma
  • Burn-out
  • Seksuele problemen

Energetische massage

Bij vastzittende emoties en energetische blokkades

 

Bij een energetische massage wordt enerzijds gewerkt op energiepunten en meridianen in het lichaam en anderzijds met de overdracht van universele energie . Hierdoor worden blokkades opgeheven en het zelfgenezend vermogen van het lichaam geactiveerd waardoor de natuurlijke energiestromingen in het lichaam weer in balans komt.

De universele (levens)energie is altijd in ons lichaam aanwezig en dient steeds in evenwicht te zijn. Wanneer dit niet het geval is kan dit leiden tot mentale (angst, piekeren, stress) maar ook fysieke klachten, die meestal een rechtstreeks gevolg zijn van de mentale disbalans. Een klacht of ziekte geeft aan dat de balans in het lichaam verstoord is en een massage is erop gericht om het evenwicht op alle niveaus te herstellen

Deze ontspanningsmassage is geschikt voor iedereen, maar in het bijzonder bij Hoogsensitiviteit, groot of klein trauma, vastzittende emoties of Burn-outklachten.

Na afloop ben jij je weer helemaal bewust van jouw lichaam en heb je weer nieuwe inzichten gekregen. Door jouw lichaam weer te voelen lukt het jou beter te aarden. Dit zorgt ervoor dat je aandacht meer gericht is in het hier en nu.