Touch with love & attention

combi Rug / nek / SchouderMassage en voetreflex

Een Holistische Massage is een therapeutische massage met een combinatie van Voetreflex, Cupping of Guasha om zo nog meer resultaat uit de behandeling te halen. Deze massages zijn gericht op het behandelen van Reflexzones in voeten, rug en hoofd. Geen enkele massage zal hetzelfde zijn, doordat we vooraf kijken naar jouw wensen en behoeften!

 

  • bij lichamelijke klachten: Rug, Nek, Schouder, Bekkenpijn en Benen
  • ondersteuning bij afvallen
  • het beter afvoeren van afvalstoffen
  • het beter vervoeren van zuurstof naar organen en spieren
  • het aanmaken van gelukshormonen als oxytocine en endorfine
  • het versterken van je zelfvertrouwen
  • het verminderen van stress en spanning
Bekkenpijn en lage rugklachten Chenzi Oud-Beijerland
Holistische Massage Chenzi
Sportmassage, BindweefselmassageChenzi Oud-Beijerland

 

combi Hoofd- en Gezichtsmassage & Voetreflex

Tijdens deze ontspannende massage worden de reflexzones, meridianen en acupunctuurpunten van het hoofd, gezicht en hals behandeld (evt. met Guasha) Deze staan in verbinding met het hele lichaam en zorgt ervoor dat de doorbloeding van het gezicht en hoofd wordt verbeterd, de spieren van het gezicht intensief worden gestimuleerd en de gelaatskleur verbeterd. Dit is een zachte en ontspannende massage die jou helemaal even 'uit je hoofd' helpt. Deze massage is een therapeutische gezichtsbehandeling die voor veel klachten inzetbaar is:

 

- Chronische hoofdpijnen

- Sinusitis (Bijholteontsteking/Voorhoofdholteontsteking/Kaakholteontsteking)

- Gezichtsverlamming

- Aangezichtspijnen

- Chronische klachten aan oog of oor

- Gespannen kaken

- Verminderd gezichtsvermogen

- Acne en onzuiverheden

- Huidziekten

- Littekens of gevolgen van acne

 

Het behandelen van drukpunten op het hoofd in combinatie met massage creëren een bubbel van energie die zeer ontspannen werkt. Kernwoorden: ontspannen | verlichting | opladen | nieuwe energie. De spanning in de spieren van de nek en rond de schedelrand worden zeer specifiek meegenomen. 

Buikmassage Chenzi Oud-Beijerland
Obstipatie Buikmassage Chenzi Oud-Beijerland
PMS Buikmassage Chenzi Oud-Beijerland

combi Buikmassage / Orgaanmassage & voetreflex

Je buik is een van de belangrijkste delen van het lichaam om te masseren, omdat dit de plek is waar emotionele informatie wordt opgeslagen. Spanning en stress hebben de neiging om zich op te hopen in de interne organen, net als in andere bekendere delen van het lichaam: hoofd, nek, schouders en rug. 

Naast emotionele klachten kan een buik ook opspelen bij lichamelijke klachten zoals obstipatie, menstruatiepijn, krampen in darmgebied, opgeblazen gevoel, stofwisseling en slapeloosheid.

Deze massage helpt bij het afvoeren van afvalstoffen en ondersteund bij gewichtsbeheersing en ontgifting van het lichaam.

Je gezondheid is sterk afhankelijk van hoe je dikke darm functioneert! 

combi Chakramassage en voetreflex

Deze energetische massage & healingsessie is gericht op het masseren van energetische blokkades in chakra´s en energiestroom. Onze chakra's maken samen met ons energieveld deel uit van ons energiesysteem. Het zijn energiecentra die bij het lichaam horen, ieder met hun eigen energie en functie.

Door deze behandeling wordt de energie in meridianen (energiebanen) en chakra's weer in evenwicht gebracht. Bevrijd van vastzittende emoties en energetische blokkades. Dit heeft een positieve invloed op zowel lichaam als geest. 

Na afloop voel je je heerlijk ontspannen en ben jij je weer helemaal bewust van jouw lichaam. Hierdoor lukt het jou beter te aarden.

Deze massage heeft een afsluitende voetreflexbehandeling. Dit zorgt voor diepe ontspanning, maar zo kan je ook weer 'landen'. Tegelijkertijd worden de puntjes nog even op de i gezet om jouw lichaam weer voor 100% aan het werk te zetten.