• Stress & Spanning
  • Hoogsensitiviteit
  • Trauma
  • Burn-out
  • Seksuele problemen

Mijn naam is Christine Fiere, afgestudeerd Voetreflex- en Holistisch MassageTherapeut. Met veel liefde en passie geef ik lichaamsgerichte behandelingen en coach ik Hoogsensitieve vrouwen en mannen. Mijn zoektocht naar mijn innerlijke wereld is ooit begonnen met een voetreflexmassage! Je kent het vast wel dat, vooral als je het druk hebt of niet lekker in je vel zit, het vaak lastig is goed voor jezelf te zorgen. Een massage brengt mij dan weer in verbinding met mezelf!

 

Ik heb lang geworsteld met van alles, wat uiteindelijk allemaal als een puzzel in elkaar viel, toen ik mij ging verdiepen in Hoogsensitiviteit. Ik weet als geen ander hoe vermoeid je kan raken wanneer je alle ballen in de lucht probeert te houden, zoveel prikkels en indrukken die gedurende de dag bij je binnenkomen, mensen om je heen die je niet begrijpen, de druk van deze haastige maatschappij. Ik ben in contact gekomen met coaches en trainers die uit eigen ervaring konden vertellen wat hoogsensitiviteit inhield en hoe je er op een effectieve manier mee om kan gaan. Dit vergde aanpassing, ik moest echt leren luisteren naar mijn gevoel, naar mijn lichaam, leren ernaar te handelen, mijn energie te leren managen, oude patronen veranderen en oude pijnen helen. Dit was niet altijd even makkelijk, maar door de begeleiding, de kennis en scholing die ik al had, kon ik snel verandering in mijn situatie brengen. De opleiding Voetreflexologie, maar zeker ook de bijscholing Innerlijk Kind heeft bijgedragen aan verdieping in mijzelf en mij in verbinding gebracht met mijn innerlijke wereld. Het laagje voor laagje bewust worden van patronen die vanuit de drang tot overleven zijn ontstaan. Doordat ik zelf de waarde en kracht van het aanraken heb ervaren en dat een helende uitwerking op mij heeft, wil ik dat graag door middel van massage en holistische methodes doorgeven aan andere mensen die dit nodig hebben.

 

Mijn missie:

Jou, door middel van coaching, maar vooral ook aanraking, contact te laten maken met jouw authentieke zelf, het meer bewust worden van en luisteren naar je lichaam. Jou te verbinden met jouw sensitieve kracht, met je hart en jouw innerlijke wijsheid. Zodat jij het leven gaat leiden dat jij graag wilt, datgene gaat doen waar jij gelukkig van wordt, zodat jij je innerlijke licht kan laten stralen!

CHENZI is een erkend alternatief therapeut en staat ingeschreven bij multidisciplinaire beroepsorganisatie CAT (Collectief Alternatieve Therapeuten) Hierdoor voldoet CHENZI aan de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (WKKGZ)