Ik heb lang geworsteld met van alles, wat uiteindelijk allemaal als een puzzel in elkaar viel, toen ik mij ging verdiepen in Hoogsensitiviteit. Ik weet als geen ander hoe vermoeid je kan raken wanneer je alle ballen in de lucht probeert te houden, zoveel prikkels en indrukken die gedurende de dag bij je binnenkomen, mensen om je heen die je niet begrijpen, de druk van deze haastige maatschappij. Ik ben in contact gekomen met coaches en trainers die uit eigen ervaring konden vertellen wat Hoogsensitiviteit inhield en hoe je er op een effectieve manier mee om kan gaan. Dit vergde aanpassing, ik moest echt leren luisteren naar mijn gevoel, naar mijn lichaam, leren ernaar te handelen, mijn energie te leren managen, oude patronen veranderen en oude pijnen helen.

Verschillende massagetechnieken hebben enorm bijgedragen aan verdieping in mijzelf en mij in verbinding gebracht met mijn innerlijke wereld. Het laagje voor laagje bewust worden van patronen die vanuit de drang tot overleven zijn ontstaan. Doordat ik zelf de waarde en kracht van het aanraken heb ervaren en dat een helende uitwerking op mij heeft, wil ik dat graag door middel van massage en holistische methodes doorgeven aan andere mensen die dit nodig hebben.

 

Ik ben na 7 jaar nog steeds ontzettend enthousiast over mijn vak en hou ervan om mezelf te blijven ontwikkelen en heb in de afgelopen jaren diverse opleidingen en nascholingen gedaan:

• Beroepsopleiding Voetreflextherapeut
• Allround Masseur met specialisaties : Hotstone, Dorn-therapie bij lage rugklachten en Energetische Chakramassage
• Opleiding Massage bij Hoogsensitiviteit

Gecertificeerd voor het uitvoeren van
- Guasha van der Bie opleidingen
- Chinese Buikmassage Imas trainingen
- Dry Cupping & Vuur Cupping Imas trainingen
- Innerlijk Kind Werk Horizon opleidingen
- Reiki Zoma opleidingen

- Acces Bars Innerlijke Kracht
- Psoas massage Holos Academie Utrecht

- Therapeutische Zwangerschapsmassage Esoterra Bilthoven

Op het gebied van coaching heb ik de volgende diploma's behaald:
- HSP Coach
- Feng Shui adviseur
- Sekscounselor