Trauma release 

 

Mijn Trauma Sessies bieden een veilige ruimte voor mensen die worstelen met innerlijk kind trauma, onverwerkte emoties, codependentie, of narcistisch misbruik. Trauma kan diep doordringen in lichaam en geest en daarom is het verstandig om te kiezen voor een holistische benadering om jou te ondersteunen bij je helingsproces. Angst, spanning of traumatische gebeurtenissen veroorzaken vooral klachten in onderrug, bekken, billen of benen. Maar kan ook een oorzaak zijn van concentratieproblemen of prikkelverwerking. Een blokkade in belangrijke delen van jouw lichaam zorgt vaak voor een gevoel van onbehagen en innerlijke kou.

Jouw zenuwstelsel vraagt om aandacht en is een manier vinden om dit te ontspannen noodzakelijk. Ik kan jou daarbij helpen tijdens de op jou persoonlijk afgestemde sessies. Tijdens de sessies gaan we jouw klachten en jouw lichaam af d.m.v. verschillende behandeltechnieken die voor jou helpend zijn en die jou aanspreken. Jij weet wat jouw lichaam nodig heeft!

 

Tijdens het behandelen van jouw klachten pas ik energetisch lichaamswerk, holistische massage en transformerende behandeltechnieken zoals Guasha en cupping toe. Hierover kan je lezen op mijn website. Deze methoden zijn gericht op het vrijmaken van vastzittende emoties en het herstellen van balans in je lichaam.

Ben jij ook klaar met eindeloos praten over jouw 'probleem'? 

 

Waarom een trauma release traject?

Jij bent hier en leest dit, dus ben je echt op zoek naar een oplossing! Misschien heb je al verschillende vormen van hulp geprobeerd, maar ben je nog niet zover gekomen dat je het gevoel hebt het leven weer zonnig en vol energie tegemoet te treden. Of jij te maken hebt (gehad) met groot of klein trauma, het is een proces wat hersteltijd nodig heeft. Dit is helaas niet in korte tijd op te lossen, maar iedere stap is er 1 in de goede richting: Jouw mooie lieve zelf ontdekken! 

Als wij aan de slag gaan met jouw lichaam en willen kijken wat dat te vertellen heeft en mogelijk wil loslaten is het belangrijk dat je niet na 1 behandeling opgeeft. Je bent misschien moe en hebt het vertrouwen in behandelingen verloren, maar ik beloof jou dat wij het anders gaan aanpakken. Als professional, maar vooral als ervaringsdeskundige, wil ik jou van dichtbij ondersteunen op een stukje van jouw pad naar herstel.

 

Wat is de aanbevolen frequentie?

Het Trauma Release Traject bestaat uit 5 persoonlijke sessies van 90 minuten, die we plannen om de 2 a 3 weken. Tussen de behandelingen door volg ik jou en bied ik mijn begeleiding aan. De inhoud van de sessies verschillen en worden op jou persoonlijk afgestemd voor optimaal resultaat. 


Ervaar verlichting en heling door Trauma release

Neem de eerste stap naar heling en boek vandaag nog jouw eerste persoonlijke Trauma Sessie.

Ik sta klaar om jou te begeleiden op je reis naar herstel.