Wherever you are,

be there completely

 

Wil jij ook beter naar je intuitie leren luisteren, zodat je de dingen kan gaan doen die bij jou passen en ook weet wat juist niet goed voor jou is? Bewust met jezelf leven is het mooiste wat je voor jezelf kan doen. Als je het moeilijk vind echt dicht bij jezelf te komen kan een energetische behandeling enorm helpend zijn, doordat je op dat moment gaat ´voelen´. Dit is vaak best spannend en daarom fijn dat je tijdens en na de sessie niet alleen bent.                                                                       

Een Holistic Healingsessie is een energetisch behandeling waarin intuitief verschillende methodes gecombineert worden, zoals Reiki en Reflexologie (kijk voor meer info hierover bij Voetreflextherapie). Reiki staat voor het ontvangen, benutten en doorgeven van universele levensenergie. Alles is en heeft energie nodig om te kunnen bestaan. Reiki energie is overal, maar niet iedereen is zich hiervan bewust. Energie die onuitputtelijk en opbouwend is; altijd aanwezig als bron van alles wat is. Kinderen zijn nog heel ontvankelijk voor deze zelfhelende energie. Tijdens het opgroeien leren we ons aanpassen aan het leven en ontwikkelen we blokkades en sluiten we ons af om verbonden te zijn met deze liefdevolle helende energie.

 

Onverwerkte emoties zijn een voorbeeld van blokkades die opgeslagen worden in je lichaam die kunnen zorgen voor fysieke klachten. Vooral Hoogsensitieve mensen hebben hier vaak mee te maken, omdat ook niet-traumatische gebeurtenissen (onbewust) diepe indruk maken. 

 

Een Holistic Healingsessie werkt op alle holistische niveaus: 

  • fysiek
  • mentaal
  • emotioneel
  • energetisch
  • spiritueel

 

En heeft als doel:

- Het zelfhelend vermogen van het lichaam en zelfontwikkeling bevorderen

- Het vitaliseert, reinigt en harmoniseert lichaam en geest

- Brengt de energiehuishouding in evenwicht

- Heft blokkades op en zorgt voor een diepe ontspanning

 

Iedereen ervaart een behandeling anders, maar over het algemeen kan je de energie voelen door een gevoel van warmte of juist kou en tintelingen. Soms voel je tijdens de behandeling niets, maar pas een paar dagen later. 
Na een behandeling voel je je een stuk rustiger en ontspannen. Er kunnen allerlei emoties naar boven komen, zoals vreugde, verdriet of boosheid. Alles wat je voelt, is goed! 

 

Vaak zijn er meerdere behandelingen nodig. Na de eerste behandeling kan ik inschatten hoeveel behandelingen je nodig hebt om je klacht goed aan te kunnen pakken. We maken dan een afspraak over de hoeveelheid en frequentie van de behandelingen. Gemiddeld genomen zijn er 4 behandelingen nodig om een klacht (mentaal of fysiek) op te kunnen lossen of te verlichten. Deze kunnen wekelijks plaatsvinden of als je dat beter past, 1x in de 2 of 3 weken. 
Kijk of de Massage Voordeelkaart bij jou past als je goed voor jezelf wil zorgen!
Kom je zonder klacht, en wil je gewoon heerlijk ontspannen of heb je even rust nodig? Eenmalig een afspraak maken kan natuurlijk ook, want deze healingsessie is echt een kadootje voor jezelf! 

Tijdens deze behandeling lig je op de (verwarmde) massagetafel met kleding aan.