Wherever you are,

be there completely

 

Ben je jezelf op dit moment even kwijt of heb je het gevoel dat je vast zit in oude patronen? Wil jij ook beter naar je intuitie leren luisteren, zodat je de dingen kan gaan doen die bij jou passen en ook weet wat juist niet goed voor jou is? Bewust met jezelf leven is het mooiste wat je voor jezelf kan doen. Als je het moeilijk vind echt dicht bij jezelf te komen kan een energetische behandeling enorm helpend zijn, doordat je op dat moment gaat 'voelen'. Dit is vaak best spannend en daarom fijn dat je tijdens en na de sessie niet alleen bent.   

 

HOLISTIC HEALING 

COMBI HEALING, CHAKRAMASSAGE & VOETREFLEX

Een Holistic Healingsessie is een energetische behandeling waarin intuitieve  energetische methodes & Reflexologie gecombineerd worden (kijk voor meer info hierover bij Voetreflextherapie). Alles is en heeft energie nodig om te kunnen bestaan. Het is overal, maar niet iedereen is zich hiervan bewust. Energie die onuitputtelijk en opbouwend is; altijd aanwezig als bron van alles wat is. Kinderen zijn nog heel ontvankelijk voor deze zelfhelende energie. Tijdens het opgroeien leren we ons aanpassen aan het leven en ontwikkelen we blokkades en sluiten we ons af om verbonden te zijn met deze liefdevolle helende energie.

 

Onverwerkte emoties zijn een voorbeeld van blokkades die opgeslagen worden in je lichaam die kunnen zorgen voor fysieke klachten. Vooral Hoogsensitieve mensen hebben hier vaak mee te maken, omdat ook niet-traumatische gebeurtenissen (onbewust) diepe indruk maken. 

 

Een Holistic Healingsessie werkt op alle holistische niveaus: 

 • fysiek
 • mentaal
 • emotioneel
 • energetisch
 • spiritueel

 

En heeft als doel:

- Het zelfhelend vermogen van het lichaam en zelfontwikkeling bevorderen

- Het vitaliseert, reinigt en harmoniseert lichaam en geest

- Brengt de energiehuishouding in evenwicht

- Heft blokkades op en zorgt voor een diepe ontspanning

 

Wanneer kies je voor deze healing:

 • Je wilt in verbinding komen met jezelf
 • Oude pijn en blokkades loslaten zonder te moeten benoemen
 • Ondersteuning bij jouw stukje Innerlijk Kind en/of trauma
 • Behoefte aan een moment van rust voor jezelf
 • Je hebt een druk en vol hoofd
 • Je vind het lastig je emoties te verwerken
 • Je gaat vaak over je eigen grenzen
 • Je ervaart weinig energie
 • Slaapt slecht
 • Concentratieproblemen
 • Wanneer je last hebt van onverklaarbare klachten
 • Tijdens zwangerschap

 

Reiki Oud-Beijerland CHENZI
Duomassage aan huis Hoeksche Waard CHENZI
Duo massage aan huis Zuid-Holland

Iedereen ervaart een behandeling anders, maar over het algemeen kan je de energie voelen door een gevoel van warmte of juist kou en tintelingen. Soms voel je tijdens de behandeling niets, maar pas een paar dagen later. Tijdens deze behandeling mag je je kleding aanhouden, maar liefst geen sieraden.
Na een behandeling voel je je een stuk rustiger en ontspannen. Er kunnen allerlei emoties naar boven komen, zoals vreugde, verdriet of boosheid. Je kan op deze manier onverwerkte pijn loslaten. Alles wat je voelt, is goed! 

 

Bij een energetische massage wordt enerzijds gewerkt op energiepunten en meridianen in het lichaam en anderzijds met de overdracht van universele energie . Hierdoor worden blokkades opgeheven en het zelfgenezend vermogen van het lichaam geactiveerd waardoor de natuurlijke energiestromingen in het lichaam weer in balans komt.

De universele (levens)energie is altijd in ons lichaam aanwezig en dient steeds in evenwicht te zijn. Wanneer dit niet het geval is kan dit leiden tot mentale (angst, piekeren, stress) maar ook fysieke klachten, die meestal een rechtstreeks gevolg zijn van de mentale disbalans. Een klacht of ziekte geeft aan dat de balans in het lichaam verstoord is en een massage is erop gericht om het evenwicht op alle niveaus te herstellen

Deze ontspanningsmassage is geschikt voor iedereen, maar in het bijzonder bij Hoogsensitiviteit, groot of klein trauma, vastzittende emoties of Burn-outklachten.

Na afloop ben jij je weer helemaal bewust van jouw lichaam en heb je weer nieuwe inzichten gekregen. Door jouw lichaam weer te voelen lukt het jou beter te aarden. Dit zorgt ervoor dat je aandacht meer gericht is in het hier en nu.

 

Acces Bars Hoeksche Waard | Oud-Beijerland Barendrecht
Chenzi Massage bij Burn-Out

acces bars

Gebeurt het wel eens dat je op de kleinste dingen reageert?

Of misschien lukt het je niet goed om je gedachten uit te zetten, ongeacht wat je probeert. Voel je je gestresst, moe, gespannen of maak je je zorgen?

Access Bars® is een mooie manier om overtollige gedachten, blokkades, emoties, oordelen en conclusies los te laten. Je krijgt als het ware een reset van je lichaam.

Tijdens een sessie lig je comfortabel op de behandeltafel en raak ik 32 punten op je hoofd aan. Door deze aanrakingen zal er energie gaan stromen en overtollige ballast losgelaten worden. Op die manier zal er rust en ruimte in je hoofd en lichaam ontstaan.

Neuroloog en Neurowetenschapper Dr. Jeffrey L. Fannin heeft onderzoek verricht en toont daarbij aan dat een behandeling een heilzame werking heeft op de thalamus. Een belangrijk gebied in de hersenen die de meest binnenkomende zintuiglijke prikkeling verwerkt.

Healing Reiki & Acces Bars Oud-Beijerland | Hoeksche Waard

Wetenschap wijst uit dat de vorm van je cellen meer ovaal wordt als ze beïnvloed worden door gedachten, gevoelens en emoties, wat de eerste stap is naar ongemak of ziekte. Tijdens en na een behandeling nemen de cellen weer hun natuurlijke bolvorm aan wat fysiek en mentaal je gezondheid beïnvloed. Door je BARS te laten nalopen verander je daadwerkelijk je mogelijkheden.

Een sessie zal rond een uur tot anderhalf uur duren. Dat hangt er maar net van af wat je lichaam op dat moment nodig heeft. 

Op zijn minst zal je je na deze sessie ontspannen en rustig voelen, alsof je een massage hebt gehad. In het beste geval verandert je leven ten goede.