Met veel liefde en passie geef ik voetreflexzone- en massagebehandelingen in mijn praktijk in Oud-Beijerland. Maar dit kan ook bij jou thuis of op een andere locatie.  

Om deze behandelingen als therapeut te kunnen geven heb ik de beroepsopleiding Voetreflexologie gevolgd en met succes afgerond.  Mijn zoektocht naar mijn innerlijke wereld is ooit begonnen met een voetreflexmassage! Je kent het vast wel dat, vooral als je het druk hebt of niet lekker in je vel zit, het vaak lastig is goed voor jezelf te zorgen.

Een massage brengt mij dan weer in verbinding met mezelf! 

Tijdens mijn werk als pedicure kreeg ik de behoefte om mij nog meer te verdiepen in de voeten, maar dan vanuit de holistische visie.

Door het horen van levensverhalen tijdens behandelingen kwam mijn kennis en ervaring als sociaal pedagogisch werker goed van pas en voelde ik mij in mijn element!

Ik volgde mijn hart en startte met de opleiding Voetreflexologie.

Deze opleiding heeft bijgedragen aan verdieping in mijzelf en mij in verbinding gebracht met mijn innerlijke wereld. Het laagje voor laagje bewust worden van patronen die vanuit de drang tot overleven zijn ontstaan. Doordat ik zelf de waarde en kracht van het aanraken heb ervaren en dat een helende uitwerking op mij heeft, wil ik dat graag doorgeven aan andere mensen die dit nodig hebben!

 

CHENZI is een erkend alternatief therapeut en staat ingeschreven bij multidisciplinaire beroepsorganisatie CAT (Collectief Alternatieve Therapeuten) Hierdoor voldoet CHENZI aan de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (WKKGZ)