Ik hoor iedere week wel een man of vrouw zeggen na een massage: "He, he, hier was ik zo aan toe! Ik vraag wel eens aan mijn partner mijn nek te masseren of mijn voeten als we 's avonds op de bank zitten, maar dat is vaak met tegenzin en/of duurt het maar 5 minuten".

Dit klinkt heel herkenbaar denk ik. We lachen het vaak weg, maar ik hoor en zie vaak de emoties die op zo'n moment, dat we aangeraakt willen worden en daarom vragen, komen kijken. Je partner heeft door bijv. vermoeidheid geen zin of spant zich toch 5 minuutjes in met een 'Ik doe maar iets dan ben ik er vanaf massage'.

Omdat ik deze situatie al jaren voorbij hoor komen kan ik ook stellen dat dit vaak een gevoel van afwijzing oproept. Aanraking is 1 van onze eerste levensbehoeften. Helaas ontstaat er bij veel mensen al een tekort hiervan in hun kindertijd. Je ervaart dan een bepaalde leegte en je zal zelf ook enige moeite ondervinden met het geven en ontvangen van aanraking en genegenheid. Zulke momenten samen op de bank en de tegenzin om aan te raken is dan een trigger om de pijn van die leegte te voelen.

Masseren vraagt ook om inspanning en vergt veel energie, dus het is een heel begrijpelijk en een veel voorkomend scenario. 

In mijn praktijk kom ik veel mensen tegen (in een relatie of single) met een tekort aan liefdevolle aanraking. Niet iedere partner heeft deze zelfde behoefte. Daarom ben je tijdens deze workshop zeker ook als single of zonder partner welkom!

Ik heb een fijne, laagdrempelige Workshop (Partner)massage samengesteld. Hierin leer je massagetechnieken die je houvast geven en je daardoor zelfverzekerder maken.
Tips die ervoor zorgen dat je energie krijgt in plaats van dat je energie weggeeft.
Dan gaat het geven van een korte massage je partner, maar zeker ook jezelf, iets opleveren.

Herken jij je in dit verhaal en wil je graag, met of zonder, partner op een ontspannen manier ontdekken hoe je op een, voor beiden prettige manier, een liefdevolle massage kunnen geven en leert ontvangen?
Meld je dan nu aan! 

Workshop per koppel 149,-

Privéworkshop per koppel 295,-

 

De workshop duurt ongeveer 2,5 uur, inclusief hapjes & drankjes en alle benodigdheden. Na afloop staat er een heerlijk verwenpakket klaar, waarmee jullie thuis verder aan de slag kunnen.