Powerful in Sensititvity

Zet een belangrijke stap om weer in liefdevolle verbinding te komen met jezelf!

 

Massage bij Hoogsensitiviteit en Overprikkeling helpt vastzittende emoties, beperkende gedachten en overtuigingen die in jouw lichaam zijn opgeslagen, opruimen en het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd.

Ben jij snel overprikkeld, onrustig of misschien wel Hoogsensitief of Hooggevoelig?  Een belangrijke stap om met deze mooie karaktereigenschap om te gaan is om weer contact te maken met jouw lijf en het bewust worden daarvan.

 

Vind jij het vaak lastig om bewust met je lichaam en geest aanwezig te zijn? Dan ken je vast het gevoel dat alles langs je heen gaat, de tijd voorbij vliegt en je eigenlijk achteraf niet weet wat je al die tijd hebt gedaan... Je bent afwezig en dromerig. Dat voelt veilig en vertrouwd, maar helpt jou niet echt vooruit in het dagelijks leven.

Dit is nog maar een klein voorbeeld van een lange lijst met problemen waar we tegenaan kunnen lopen als we niet goed in contact zijn met onszelf en de aarde waarop we leven. Als we goed gegrond en energetisch in balans zijn voelen we ons energiek, gemotiveerd en veerkrachtig, maar doe je ook dingen waar je blij van wordt! Vind jij dit lastig, ik help jou hier graag bij!

Door een Ontprikkelsessie ervaar jij hoe je simpel en snel kan gronden en energie van anderen makkelijker aan je voorbij kan laten gaan. 

Het in het hier en nu zijn heeft te maken met onze basis en eerste chakra. Daarom is het belangrijk dat de energiebanen in bekken, buik en benen geactiveerd worden en zo nodig blokkades worden opgeheven.

 

Herken jij dit?

Je bent hier misschien omdat je...

✘ last hebt van allerlei klachten zoals spanning in je lichaam, hoofdpijn, slechte concentratie, snel geïrriteerd bent of moeite met slapen

Hoogsensitief of overgevoelig bent

✘ last heb van sombere of angstige gevoelens

✘ je problemen ervaart op het gebied van (zelf)liefde & relaties

burn-out klachten hebt

✘ moeite hebt om jezelf te accepteren

✘ snel emoties en stemmingen van anderen over neemt

✘ last hebt van allerlei prikkels om je heen (harde geluiden, indringende geuren en felle lichten)

✘ het lastig vindt om je grenzen te voelen en aan te geven

✘ kritisch op jezelf bent en je daardoor onzeker voelt

✘ innerlijke kou ervaart, stijfheid in spieren en gewrichten

✘ last hebt van allergieën

✘ snel emotioneel, gestrest en overprikkeld bent

      

Wil jij...

✚ jouw lichamelijke klachten aanpakken

✚ ervaren wie jij in essentie bent

✚ leren je emoties te herkennen 

✚ begrijpen wat jouw lichaam te zeggen heeft

✚ contact maken met jouw ZIJN

✚ jouw 'IK' versterken

✚ lichamelijk en energetisch gezond en in balans zijn

✚ je zelfverzekerd voelen en (weer) gaan 'shinen' ??

Hoogsensitief wonen en werken met feng shui

HSP Ontprikkelsessie Chenzi Oud-Beijerland

Feng Shui en HSP

Slaap je onrustig of lukt het niet je te ontspannen en op te laden in je eigen huis? Heb je moeite met concentreren op je werkplek? Dan kan een kleine verandering volgens Feng Shui een groot verschil maken. Met Feng Shui houden we rekening met de energiestroom in je huis en de balans van elementen die nodig zijn om je goed te voelen en ontspannen op te kunnen laden.

Lees meer....

Herken jij je hierin? Klik hier voor meer info!