You are beautyfull inside and out

 

LASH LIFTING

Wil jij jouw wimpers accentueren, volume en meer lengte geven, maar toch jouw natuurlijke uitstraling behouden? Dan zie ik jou binnenkort voor een professionele behandeling! Wij werken uitsluitend met professionele en hoogwaardige producten van LashTag. Na een Wimperlift met de allernieuwste producten is het niet meer nodig om 24 uur water te vermijden, maar kan je na de behandeling direct alles doen met je wimpers wat je maar wil!

Lash lifting is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen en heeft een vergelijkbaar effect als na het gebruik van wimperkruller en mascara.  Na de behandeling heb je 6-8 weken lang plezier van mooi gelifte wimpers zonder extra onderhoud! Mascara gebruiken kan natuurlijk, maar is niet nodig als je je wimpers tijdens de behandeling laat tinten! De behandeling is pijnloos en absoluut niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers omdat er gebruik wordt gemaakt van zachte siliconen pads en goedgekeurde vloeistoffen. 

 
 

BROW LAMINATION

De BLX Brow Lamination behandeling is een geavanceerde techniek waarmee wenkbrauwen worden getransformeerd tot een perfecte wenkbrauw. Met deze nieuwste behandeling worden volumineuze, strakke en gedefinieerde wenkbrauwen gecreëerd en heb je 6-8 weken plezier van. Dit is afhankelijk van jouw haargroei. Vergelijkbaar effect als met de microblading-techniek. De BLX Brow Lamination is ideaal voor de onderstaande problemen en wensen:

– Asymmetrisch groeiende wenkbrauwen
– Stugge en onbehandelbare wenkbrauwen
– Wenkbrauwen waarvan de haren in de verkeerde richting groeien
– Zogenaamde “kroes-wenkbrauwen”
– BLX Brow Lamination creëert een geheel open blik.