Nagelsalon Oud-Beijerland
Biab Oud-Beijerland
Acryl en Biab nagelsalon Oud-Beijerland

Ik ben Zahra Lois, trotse eigenaar van Zahra Beauty in Oud-Beijerland. Naast mijn baan in een Beautysalon, ben ik ook 2 dagen in de week te vinden bij Chenzi! Ik ben gecertificeert nagelstyliste en heb verschillende specialisaties gevolgd op het gebied van nagelstyling. Ik zorg dat ik regelmatig cursussen volg om de nieuwste technieken te leren en mezelf te blijven ontwikkelen. Mijn passie is om mensen blij te maken. Ik heb een gezellige babbel, maar kan ook heel goed luisteren. Naar jouw verhaal en naar jouw wensen. Persoonlijke aandacht staat bij mij voorop!

Ik nodig je uit om jezelf ook even een moment van ontspanning te gunnen tijdens een verzorgende Brow treatment die zorgt dat je zelfverzekerd mijn deur uitloopt of een heerlijke Facial met hoofdmassage!

Kijk voor meer info & prijzen op mijn website: www.zahrabeauty.nl

Ik zie jouw graag binnenkort in mijn salon!

Bruidsnagels Oud-Beijerland
Acryl nagelsalon Oud-Beijerland
Biab nagels Oud-Beijerland
Babyboom Nailart Oud-Beijerland

ACRYL NAILS & ART

Met acrylnagels is alles mogelijk. Hiermee kun je zelf de lengte en vorm bepalen. Acryl is een mengsel van monomeer en acrylpoeder. Wanneer dit is uitgehard kun je er alles mee doen. Acryl is het sterkst qua nagels.

Met acrylnagels kun je ervoor kiezen om een basis kleur te kiezen en het hierbij te laten, of je hebt de keuze om er iets leuks van te maken. Dit kan door middel van het kiezen van een leuk design. We kunnen gebruik maken van allerlei leuke kleurtjes en/of diamantjes of andere leuke gems. 

De opties met acrylnagels zijn dus eindeloos!!

 

Gellak Nagelstudio Oud-Beijerland
Nagelsalon Zahra Beauty Oud-Beijerland
Nagelsalon Oud-Beijerland

BIAB TREATMENT

BIAB staat voor Builder In A Bottle.  De BIAB treatment is een behandeling om uw natuurlijke nagels te verzorgen. Het is ideaal voor de dames die liever geen verlenging door middel van acryl willen, maar hun eigen natuurlijke nagels er verzorgd uit willen laten zien. De BIAB is een sterke Builder gel die optimale sterkte bieden aan jou nagels.  In de BIAB die gebruikt wordt in mijn salon zitten vitamines die jou natuurlijke nagels voeding geven. Dit geeft jou nagels de kans om optimaal te kunnen groeien! De BIAB treatment is een proces die elke 3-4 weken herhaalt moet worden. Dit houdt in dat we de BIAB eerst verwijderen en daarna opnieuw aanbrengen. Dit zorgt ervoor dat je bij elke afspraak met een frisse set de deur uit gaat!