N A T U R A L   L A S H E S 

                                                                                     You are Beautyfull inside and out

LASH LIFTING

Wil jij jouw wimpers accentueren, volume en meer lengte geven, maar toch jouw natuurlijke uitstraling behouden? Dan zie ik jou binnenkort voor een professionele behandeling! Wij werken uitsluitend met de professionele producten van Lash eXtend, zowel voor de Lash Lift als One by One wimperextensions.

Lash lifting is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik van wimperextensions of mascara. Na de behandeling heb je 8-9 weken lang plezier van mooi gelifte wimpers zonder extra onderhoud! De behandeling is pijnloos en absoluut niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers omdat er gebruik wordt gemaakt van siliconen pads en goedgekeurde vloeistoffen. 

 
 

BROW LAMINATION

De BLX Brow Lamination-behandeling is een geavanceerde techniek waarmee wenkbrauwen worden getransformeerd tot een perfecte wenkbrauw. Met deze nieuwste behandeling worden volumineuze, strakke en gedefinieerde wenkbrauwen gecreëerd. Vergelijkbaar met de microblading-techniek. De BLX Brow Lamination is ideaal voor de onderstaande problemen en wensen:

– Asymmetrisch groeiende wenkbrauwen
– Stugge en onbehandelbare wenkbrauwen
– Wenkbrauwen waarvan de haren in de verkeerde richting groeien
– Zogenaamde “kroes-wenkbrauwen”
– BLX Brow Lamination creëert een geheel open blik.