You are beautyful inside and out

 

PEDICUREBEHANDELING 

Na het behalen van mijn diploma Pedicure in 2016, zorg ik naast het geven van Voetreflexbehandelingen, ook op deze manier graag voor jullie voeten. Er is jammer genoeg nog steeds teveel schaamte over onze voeten. Goed verzorgde voeten geven je een zelfverzekerd gevoel en ze verdienen het ook! Ik geef jou graag handige zelfzorg tips om lang van jouw pedicurebehandeling na te kunnen genieten!

Een pedicurebehandeling aan huis bestaat uit het op een professionele en hygienische manier

  • Nagels knippen
  • Eelt verwijderen
  • Mechanisch frezen en afwerken
  • Voeten inmasseren met voetencrème

 

Deze behandeling kan worden aangevuld met een mooie Gellak in een kleur naar keuze, waar je 8-10 weken plezier van hebt en/of ter afsluiting een heerlijke ontspannen Voetreflexbehandeling.

 
Ambulant Pedicure Barendrecht
Ambulant Pedicure Barendrecht
Ambulant Pedicure Barendrecht

Keuze Pedicure behandelingen:

- Pedicure Basis  Behandeling        €38 

- Pedicure Beauty  Basis Pedicure + Gellak      €50

- Pedicure Relax  Basis Pedicure + Voetreflexbehandeling (45 minuten)     €77

- Pedicure de Luxe Basis Pedicure + Gellak + Voetreflexbehandeling      €87

 

LASH LIFTING

Wil jij jouw wimpers accentueren, volume en meer lengte geven, maar toch jouw natuurlijke uitstraling behouden? Dan zie ik jou binnenkort voor een professionele behandeling! Wij werken uitsluitend met professionele en hoogwaardige producten van LashTag. Na een Wimperlift met de allernieuwste producten is het niet meer nodig om 24 uur water te vermijden, maar kan je na de behandeling direct alles doen met je wimpers wat je maar wil!

 

Lash lifting is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen en heeft een vergelijkbaar effect als na het gebruik van wimperkruller en mascara.  Na de behandeling heb je 6-8 weken lang plezier van mooi gelifte wimpers zonder extra onderhoud! Mascara gebruiken kan natuurlijk, maar is niet nodig als je je wimpers tijdens de behandeling laat tinten! De behandeling is pijnloos en absoluut niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers omdat er gebruik wordt gemaakt van zachte siliconen pads en goedgekeurde vloeistoffen. 

 

 

Biab en Lash Lift by CHENZI Oud-Beijerland
Wimperlift / Lash Lift  en Biab Chenzi Oud-Beijerland
Lash Lift en Biab Oud-Beijerland