Buikmassage

Durf jij je buik bloot te geven?

Tijdens voetreflexbehandelingen in mijn praktijk zijn er veel vrouwen die pijn en klachten aangeven in de buik. Soms kunnen nuttige tips of aanpassingen in voeding al veel verschil maken, maar vaak is dit niet voldoende. Mijn wens om op dit gebied meer te kunnen bieden zorgde ervoor dat ik op zoek ging naar een doeltreffende en geschikte vorm van buikmassage die naadloos aansluit op een voetreflexbehandeling, maar die ook als een losse massage effectief is.

 

Tijdens de buikmassage, waar ik uiteindelijk voor gekozen heb, gebruik ik naast chinese technieken, ook een combinatie van oosterse en westerse vormen van masseren. Tijdens de massage worden de organen in de buik, reflexzones, acupunten en meridianen gestimuleerd. Door de communicatie tussen lichaam en geest en de rustige wijze van behandelen verdwijnen onrust, nervositeit en andere symptonen van stress.

 

Buikmassage wordt ingezet bij obstipatie, menstruatieklachten, spijsverteringsproblemen, spanning, verlicht buikpijn. Buikmassage stimuleert de bloedcirculatie en zo ook het tegengaan van cellulite en stimuleert de spijsverteringsorganen om afval-en gifstoffen beter te kunnen afscheiden.

 

 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.